ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Spring Mini Volley του τμήματος βόλει του ΑΣ Παπάγου

1ο Spring Mini  Volley
Την Κυριακή 15 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου πραγματοποιήθηκε το 1ο Spring Mini Volley του τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου. Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες mini volley 3-3 για παιδιά δημοτικού και συμμετείχαν αντιπροσωπευτικές ομάδες από την Α.Ε. Αμπελοκήπων, τον Π.Α.Ο. και το διοργανωτή Α.Σ. Παπάγου. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν βόλεϊ παίζοντας χωρίς σκορ, μόνο με χρόνο δοκιμάζοντας τις δεξιότητές τους, υπό την καθοδήγησή των προπονητών τους.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα του Ξενώνα Γυναικών ΦΟΙΒΗ (Θεσσαλονίκης 22, Χολαργός)  από την εκπρόσωπο του σωματείου κ. Δανάη Μαργιόλη. Ο Ξενώνας ΦΟΙΒΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο φιλοξενεί κακοποιημένες μητέρες με τα παιδιά τους, χωρίς οποιαδήποτε κοινωνική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση. Το τμήμα βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου θέλοντας να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας (8 Μαΐου) και να υπενθυμίσει τη σημαντικότητα του κοινωνικής ρόλου, στο πλαίσιο του 1ο Spring Mini Volley συγκέντρωσε είδη καθαρισμού και τρόφιμα τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στον Ξενώνα.

Ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες που στήριξαν με την παρουσία και την προσφορά τους άλλη μια εκδήλωση του τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου. Προσδοκία των ανθρώπων του τμήματος είναι τα παιδιά κι οι οικογένειες τους μέσα από τον αθλητισμό να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σε τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα. Γιατί ο αθλητισμός ως κατεξοχήν συνεργατική δραστηριότητα, χάρη στον αντίκτυπο και την επίδραση που έχει οφείλει  εκτός από καλούς αθλητές να αναδεικνύει κοινωνικά ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους πιο ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας.

 

 

 

 

 

Check Also

Πλατεία Φλωρίνης Παπάγου. Για πολύ παιχνίδι μέσα στο πράσινο!!!

Ένα νέο έργο ξεκινά στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην πλατεία Φλωρίνης στην κοινότητα Παπάγου. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *