ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Παππού και Γιαγιά μίλα μας για σένα!Ένα μοναδικό δώρο για όλους τους παππούδες.

Αφιερωμένα στη Γιαγιά και τον Παππού είναι τα βιβλία  «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Familium.

Ένα μοναδικό δώρο για όλους τους παππούδες. Οι προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις θα βοηθήσουν τον παππού να καταγράψει τις αναμνήσεις του, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Ο ίδιος θα διασκεδάσει συμπληρώνοντάς το και όλη η οικογένεια θα αποκτήσει έναν πολύτιμο θησαυρό.

Η συμπλήρωση του βιβλίου θα είναι μια ευχάριστη απασχόληση για τον ίδιο ενώ θα μείνει ως ένα προσωπικό χρονικό, με ανεκτίμητη αξία για όλη την οικογένεια. Το μέγεθός του (25×30εκ.), το σκληρό εξώφυλλο, το χαρτί μεγάλου βάρους και η προσεγμένη βιβλιοδεσία εξασφαλίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής του βιβλίου, καθώς και την εύκολη χρήση του τόσο κατά τη γραφή όσο και κατά την ανάγνωση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει πλούσια εικονογράφηση και φωτογραφίες της εποχής που θα αποτελέσουν έμπνευση για να ζωντανέψουν οι μνήμες. Επίσης διαθέτει χώρο για πρόσθετες φωτογραφίες.

Το «Παππού, μίλα μας για σένα» είναι ένας όμορφος τρόπος να πούμε στον παππού πόσο πολύ μας ενδιαφέρει η ζωή του· μια δημιουργική απασχόληση για τον ίδιο κι ένας θησαυρός για όλη την οικογένεια.

Ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτο το πολύτιμο άρθρο. Όλοι έχουμε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν μεγαλώσει και δεν έχουν και παρέες. Με αυτο το δώρο καλύπτουμε 2 βασικές τους ανάγκες. Κλειδαράς γλυφαδας 

Κλειδαρας Άνω Γλυφαδα

Check Also

Holargos BC: 5ο “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP – IMPROVE YOURSELF” …

2 comments

  1. ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ

    μπορουμε να τα βρουμε και τα δυο σε τιμη πακετου?

    • Καλημέρα,
      Προσπαθήστε να στείλετε μήνυμα στο mesenger του Facebook: familium.gr για έγκυρη ενημέρωση. Καλά Χριστούγεν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *