ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Διαγωνισμός του paidiapaphol.gr . Κερδίστε ένα παγούρι – θερμός BIOLOKO από το κατάστημα Υπογραφή

Διαγωνισμός του paidiapaphol.gr. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα παγούρι – θερμός BIOLOKO που μας προσφέρει το αγαπημένο μας κατάστημα παιχνιδιών Υπογραφή που βρίσκεται στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού ( Περικλέους 56, Χολαργός)

Για να κερδίσετε αυτό το όμορφο δώρο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε mail με τα πλήρη και ακριβή σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidiapaphol@gmail.com

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στο κατάστημα Υπογραφή . Ο τυχερός θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας την ίδια ημέρα.

Κερδίστε το και πάρτε το στη δουλεία, στην εκδρομή, στη βόλτα στη παράλια παντού για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα!

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από την  σελίδα paidiapaphol.gr με αποστολή e-mail.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (paidiapaphol.gr)σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές ενημερωτικών  newsletter καθώς και διαγωνισμούς. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα δώσουμε  ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά

Check Also

Holargos BC: 5ο “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP – IMPROVE YOURSELF” …

2 comments

  1. Πολύ ωραίο το δώρο ! Μακάρι να το κερδίσω .

  2. ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

    Kαλησπέρα σας,
    Θα μπορούσα να είχα ένα εμαιλ σας για αποαστολή ενός Δελτίου Τύπου;
    Ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *