ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«Ο μικράς Πρίγκιπας». Διαγωνισμός: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια

Ο μικράς Πρίγκιπας
Ο μικράς Πρίγκιπας
«Ο μικράς Πρίγκιπας» – Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Προσφέρουμε 2  δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε mail με τα πλήρη και ακριβή σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidiapaphol@gmail.com μέχρι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Οι τυχεροί  θα λάβουν τα εισιτήρια στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (paidiapaphol.gr)σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές ενημερωτικών  newsletter καθώς και διαγωνισμούς. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα δώσουμε  ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά

 

 

 

 

Check Also

Holargos BC: 5ο “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP – IMPROVE YOURSELF” …

One comment

  1. ΔωρΑ Τσολακιδου

    Ευχαριστούμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *