ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ομαλά κύλησε η πρώτη εβδομάδα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς

Ομαλά κύλησε η πρώτη εβδομάδα στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας.
Σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς που είχαν απολυμανθεί πήγαν οι μαθητές φορώντας μάσκες, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο θέμα του αερισμού των αιθουσών. Ωστόσο ο αερισμός και κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι ένα ζήτημα που προβλημάτισε  γονείς και εκπαιδευτικούς λόγω της επιδείνωσης του καιρού.

Μεγάλη είναι η ανησυχία των γονέων για το άνοιγμα και των γυμνασίων και λυκείων ιδιαίτερα της γ’ λυκείου, με τους λοιμοξιωλόγους  να μην έχουν δώσει μέχρι στιγμής την έγκριση τους  και το υπουργείο παιδείας να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους.

Απαντώντας στις πληροφορίες που ήθελαν άνοιγμα μόνο της γ’ λυκείου, η κ. Κεραμέως επισήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στο τραπέζι καθώς υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που αφορούν τους καθηγητές και την παρουσία τους στις τάξεις.

Παρόλο που η μέριμνα του υπουργείου είναι να ανοίξει το συντομότερο αφού οι μαθητές βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι ειδικοί θα αποφασίσουν πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες.

Check Also

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας « Ο Κόσμος Γύρω μας»

Κυκλοφόρησε και έχει ήδη διανεμηθεί,  το νέο τεύχος της εφημερίδας « Ο Κόσμος Γύρω μας». …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *