ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΓΑΣ Χολαργού. Θετικός ο απολογισμός στο διεθνή αγώνα IRINI CUP

ΓΑΣ Χολαργού
Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του συλλόγου μας στην 3η Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής, ¨IRINI CUP¨, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» από τις 12-15 Μαΐου, στη Χαλκίδα. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Στη σπουδαία διοργάνωση μετείχαν μεγάλα ονόματα του αθλήματος από πέντε χώρες, πλαισιώνοντας Ελληνίδες αθλήτριες 64 σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Απολογισμός θετικός,  σε όλα τα επίπεδα και για τις μικρές μας αθλήτριες στις κατηγορίες mini και kids, όπως επίσης και για την ομάδα του Ensemble του τμήματος.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες στις κατηγορίες τους Κοντού Νίνα και Κοντού Ειρήνη πήραν το βάπτισμα του πυρός (κατηγορία mini),  ενώ στην κατηγορία kids η Δαμασιώτου Ευανθία κατέκτησε 2η θέση στο ελεύθερο, 2η  στη μπάλα, 3η στο σύνθετο ατομικό και  η Ζαβιτσάνου Χριστιάνα, 4η στο σύνθετο ατομικό, 5η στη μπάλα και  3η στο ελεύθερο.

Οι αθλήτριες της 5άδας του Ensemble μας, Καλέργη Κυβέλη, Καλαφάτη Μαρίλια, Κουφαλιά Λουκία, Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία και Φιλιππάτου Κλειώ, κατέκτησαν την  3η θέση στο σύνθετο ομαδικό, αφού  ανέβηκαν στη 2η θέση του βάθρου στο πρόγραμμα με τις 5 μπάλες και πήραν την 4η θέση στο πρόγραμμα με 5 σχοινιά.

Check Also

Πλατεία Φλωρίνης Παπάγου. Για πολύ παιχνίδι μέσα στο πράσινο!!!

Ένα νέο έργο ξεκινά στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην πλατεία Φλωρίνης στην κοινότητα Παπάγου. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *