ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

To Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη στη πόλη μας για να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω πανδημίας, το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη της ΑΜΚΕ “Με Οδηγό το Διαβήτη” επιστρέφει! Ντύνει τα μηνύματα της πρόληψης με τη μαγεία των Χριστουγέννων και για μια ακόμη χρονιά βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες της Αττικής για να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη.
Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους που θα τα συνοδεύουν, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, να φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DECOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν.
Οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό-διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.
Το δρομολόγιο του Μαγικού Λεωφορείου θα έρθει στον Δήμο μας, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και θα σταθμεύσει έξω από το Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Λ. Περικλέους 56).
Ωράριο: 10.30 έως 20.00 το βράδυ.
Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών: ASCENSIA,ΙNTERMED και PFIZER.
Συνοδοιπόροι στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Στάση Ζωής”, είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο, όπως και οι εθελοντές από το Πρόγραμμα Διαιτολογίας και τη Σχολή Παιδαγωγικών του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚOΥ Κολλεγίου.

Check Also

Holargos BC: 5ο “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP – IMPROVE YOURSELF” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *