ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ. Το paidiapaphol.gr σας χαρίζει μια εγκυκλοπαίδεια ! Ο Διαγωνισμός μας!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ είναι ο τίτλος του βιβλίου που σας προσφέρουμε αυτή την εβδομάδα. Γιατί το βιβλίο είναι το πιο ωραίο δώρο!!!!

Για να κερδίσετε το βιβλίο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε mail με τα πλήρη και ακριβή σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidiapaphol@gmail.com μέχρι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας την ίδια ημέρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πριν από περίπου 2,5 εκατομμύρια χρόνια εμφανίζεται στην Αφρική ο Homo habilis (ο ικανός άνθρωπος), το παλαιότερο αναγνωρισμένο ανθρώπινο είδος, που ζει σε ομάδες και κατασκευάζει εργαλεία Πώς όμως από αυτόν φτάσαμε στον σύγχρονο άνθρωπο;

Ανακάλυψε τα πάντα γύρω από την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και μάθε για τον τρόπο ζωής του σε διάφορες περιόδους της Προϊστορίας, από την Παλαιολιθική Εποχή ως την Εποχή του Χαλκού και του Σιδήρου.

Στο τέλος του βιβλίου, στο ειδικό αφιέρωμα “Ζήσε σαν προϊστορικός άνθρωπος!”, θα κάνεις τις πιο πρωτότυπες κατασκευές για να μάθεις από πρώτο χέρι πώς ζούσαν οι αρχαιότεροι πρόγονοί μας! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Από τους πιθήκους στους ανθρώπους

ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ – Οι άνθρωποι των σπηλαίων

ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ – Οι κυνηγοί γίνονται παραγωγοί

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ – Οι πρώτες πόλεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ζήσε σαν προϊστορικός άνθρωπος!

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (paidiapaphol.gr)σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές ενημερωτικών  newsletter καθώς και διαγωνισμούς. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα δώσουμε  ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά

 

 

 

 

Check Also

Κλειστά τα σχολεία Πέμπτη και Παρασκευή

Ανακοίνωση του ΓΓ Α΄θμιας, Β΄θμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Αλ. Κόπτση για την τηλεκπαίδευση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *