Τελευταία νέα
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Πρόσκοποι, Ναυτοπρόσκοποι και Οδηγοί συμμετέχουν στην ενεργά στην ανακύκλωση

Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Παπάγου παραλαμβάνουν τον καδο ανακύκλωσης.
Πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Παπάγου παραλαμβάνουν τον καδο ανακύκλωσης.
Πρόσκοποι, Ναυτοπρόσκοποι και Οδηγοί του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετέχουν στην ενεργά στην ανακύκλωση, ενισχύοντας τη συνολική προσπάθεια του Δήμου μας.

Οι Πρόσκοποι έχουν συνειδητοποιήσει, τα περιβαλλοντικά προβλήματα και είναι έτοιμοι, με ικανότητες, με γνώση και διάθεση, να αγωνιστούν γι’ αυτά προσωπικά και ομαδικά.

Με μια διαρκή διαδικασία μέσα από τα προγράμματα όλων των ηλικιών (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές, Μέλη Δικτύου) συνειδητοποιούν το περιβάλλον τους και αποκτούν γνώσεις, αξίες, ικανότητες και εμπειρίες που τους κάνουν δραστήριους για θέματα ανακύκλωσης και καθαρής ενέργειας, καθαρών θαλασσών και υδάτινων πόρων, βιοποικιλότητας και προστασίας της άγριας ζωής.

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού αναφέρει σε ανάρτηση στην σελίδα του facebook

Σήμερα (Τρίτη 2/3)  ξεκινήσαμε με 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου, παραδίδοντας κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων, κομποστοποιητή κήπου, καθώς και νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

Ευχαριστώ τον σύμβουλο της Κοινότητας Παπάγου Νικήτα Κεφαλογιάννη για την πρωτοβουλία, η οποία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα συστήματα.

 

Check Also

Η ώρα έφτασε! Οι Ναυτοπρόσκοποι Χολαργού ξεκινάνε ……

Η ώρα έφτασε! Το Σάββατο 2/10 και ώρα 11.00πμ όλα τα τμήματα Του 2ου Συστήματος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *