ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Οn line εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά και γονείς

Tα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Tα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Ανακαλύπτουμε τα γεωμετρικά σχήματα στα ειδώλια του Μουσείου την Κυριακή 24 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Για παιδιά 4-6 χρονών.

Tα αγαπημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, από φέτος θα πραγματοποιούνται και διαδικτυακά. Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο κατά τη διάρκεια που το μουσείο θα παραμένει κλειστό αλλά καθιερώνονται και μετά, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε οικογένειες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και σε ελληνόφωνα παιδιά της ομογένειας στο εξωτερικό!

Μέχρι και τον Μάϊο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη θα μπορούν να γνωρίσουν διαδικτυακά το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική!

Τα online εργαστήρια Σαββατοκύριακου υλοποιούνται με την υποστήριξη της Eurolife FFH, στρατηγικού συνεργάτη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ανακαλύπτουμε τα γεωμετρικά σχήματα στα ειδώλια του Μουσείου!

Κυριακή 24/1: 11.00-13.00

Κυριακή 31/1: 11.00-13.00 (επανάληψη)

Στο πρώτο διαδικτυακό εργαστήριο του 2021, περνάμε την πόρτα του Μουσείου και περιπλανιόμαστε στις μεγάλες αίθουσές του! Παρατηρούμε μεγάλα και μικρά ειδώλια και ψάχνουμε να βρούμε τους ήρωες του παραμυθιού μας. Μια κομψή πριγκίπισσα, ένας ευθυτενής πολεμιστής και ένας επιβλητικός βασιλιάς κρύβονται ανάμεσα τους.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο emarkou@cycladic.gr

Εισιτήριο: 8€ (γονέας και παιδί) / Ηλεκτρονική κράτηση στο viva.gr

Check Also

Διαδικτυακή Ομιλία με θέμα: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού σας προσκαλεί  στη Διαδικτυακή Ομιλία με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *