ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας από το βιβλιοπωλείο Monogram. Πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων

 3ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας
Για ακόμη μια χρονιά το βιβλιοπωλείο Monogram στον Χολαργό διοργανώνει φεστιβάλ αστυνομικής λογοτεχνίας
Εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί και αναγνώστες έρχονται ξανά κοντά από τις 3 Μαΐου 2022 έως τις 15 Ιουνίου 2022. Με περισσότερες παρουσιάσεις βιβλίων, μεγαλύτερες εκδηλώσεις και σε περισσότερα σημεία της πόλης, οι πρωταγωνιστές της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας συναντιούνται με το αθηναϊκό κοινό.

 

Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων Μάιος – Ιούνιος 2022

  • 7 Μαΐου. Παιδική εκδήλωση-Συζήτηση. «Από τη μάσκα του Ζορρό έως αυτή του Μπάτμαν και από αυτή που φοράει ο DarthVader του StarWars μέχρι τη μάσκα GuyFawkes του V από το V for Vendetta».

Μάσκες εντυπωσιακές, δημοφιλείς, πολυφορεμένες, ηρώων και αντιηρώων. Μάσκες που κρύβουν ταυτότητες, που διαφυλάττουν την ανωνυμία, που μεταμορφώνουν αυτούς που τις φορούν, που φανερώνουν σκοπούς και ιδιότητες, που χαρίζουν δύναμη, αναγνώριση. Μάσκες που έχουν τη δική τους μεγάλη ιστορία. Η μυθοπλασία είναι γεμάτη από αυτές, γεμάτη από χαρακτήρες που δημιουργούν ένα διαφορετικό προσωπείο για να κυνηγήσουν ιδανικά, για να αποδώσουν δικαιοσύνη, όμως και για να βλάψουν. Με αφορμή τα βιβλία του Σπύρου Γιαννακόπουλου«Μασκοφόρος Εκδικητής» και «Μασκοφόρος Εκδικητής εναντίον Ζοργκ», εκδόσεις Πατάκη, συζητάμε με τον συγγραφέα για τις πιο διάσημες μάσκες που έχουν φορεθεί.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Χολαργού, στις 19:00.

  • 14 Μαΐου.Παιδική εκδήλωση-Παρουσίαση βιβλίου. Ο Κώστας Στοφόροςπαρουσιάζει το βιβλίο του «Στον ιστό της αράχνης», εκδόσεις Κέδρος.

Ομιλητές: Μάκης Μεταξάς, πρώην νομάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκηςκαι Ζωζώ Λιδωρίκη, πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού».

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 18:00.

  • 22 Μαΐου.Παιδική εκδήλωση.«MysteryWalk». Ένα κυνήγι θησαυρού, με οδηγό τον Κώστα Στοφόρο, για μικρούς και μεγάλους, με αφετηρία το βιβλιοπωλείο Monogram.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 

Check Also

Holargos BC: 5ο “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 5ου “AFTER CHRISTMAS BASKETBALL CAMP – IMPROVE YOURSELF” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *