Τελευταία νέα
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ξεκίνησε η δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση

Δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση
Δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση, όπου τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων ετών φοιτούν στα Νηπιαγωγεία.

Η Δημοτική Αρχή, φρόντισε έγκαιρα και εξασφάλισε σχολικές αίθουσες και όχι αίθουσες προκάτ και συγκεκριμένα:

Στην Κοινότητα Παπάγου, δημιουργήθηκαν τρία επιπλέον τμήματα για προνήπια και νήπια.

Το παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, το οποίο έχει αγοράσει πρόσφατα ο Δήμος, επί της οδού Αναστάσεως 92 και το παράρτημα του 2ου Νηπιαγωγείου Παπάγου,  στην οδό Μπλέσσα 24, όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός.

Στην Κοινότητα Χολαργού, το 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού και παράρτημα του 5ου Νηπιαγωγείου, λειτουργούν  στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Ναυαρίνου 19, που μίσθωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Έτσι η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις  και με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας και τα παιδιά μας φοιτούν σε ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, ώστε να περάσουν όμορφα, τα πρώτα αυτά χρόνια της μαθητικής τους ζωής.

 

 

Check Also

Ακυρώνεται η παράσταση Μαδαγκασκάρη

Σας ενημερώνουμε ότι οι θεατρικές παραστάσεις «Κατά φαντασίαν ασθενής» (7/9/2022) και «Μαδαγασκάρη» (9/9/2022) ακυρώνονται λόγω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *